Vandsikringsprodukter i verdensklasse

EcoProof er et mere end 10 år gammelt produkt, der er eminent til vandsikring af tag, opstigende grundfugt og radon beskyttelse. EcoProof består af bitumen gummi, polymerer og vand og kan rulles på så let som maling. Når det kommer til at give dit gamle tagpap tag nyt liv, er EcoProof et solidt og langtidsholdbart valg - for du behøver slet ikke at fjerne det gamle tagpap. EcoProof er en billig og effektiv beskyttelse som sparer dig for meget tid og vrøvl med det gamle tagpap.Bomagasinet fortæller i en artikel "Alt tagpap er ikke det samme, så prisen afhænger af det valgte tagpap og hvilken håndværker der står for det. Du skal regne med en pris på mellem 900 - 1.500 kr. pr. m2. - for både materiale og montering. Ud fra dette beløb kan du se betydningen af, om du vælger en dyr eller billig håndværker til at stå for opsætningen af dit nye tag. Prisen på et nyt tagpap tag svinger utrolig meget. Hvis du dit tag er 100m2, så vil det koste mellem 90.000-150.000 kr. Det er en væsentlig forskel for de fleste økonomier."Med EcoProof kan du selv renovere dit tag for under 10.000 kroner på en weekend. Og skal en fagmand gøre det, vil prisen være helt ned i omegnen fra 35-40.000 inklusive materialer, let afrensning, arbejdsløn og moms. EcoProof har længere levetid end tagpap og du skal ikke bruge tid på at fjerne det gamle tag. Du får en miljørigtig vandsikring af dit tag, der også beskytter mod mos og alger. Og så er det lige så nemt som at male en væg.En rutineret håndværker kan udlægge 50 kvm membran på 8 timer pr. håndkraft, og med mindre taget trænger til særlig grundig afrensning for alger og mos, kan prisen ligge i omegnen af 3-400 kr. pr. kvm.


*) EcoProof 2×40 kvm kits + 2 gang 10 liter spande. lalt vejl. udsalg 9.780,- ved 100 kvm tagpap tag.TC Waterstop (EcoProof Danmark) er distributør af EcoProof i Norden. TC Waterstop er et entreprenør firma med mange års praktisk og specialiseret erfaring i vandtætning. Vi både sælger, og leverer tætningsprodukter samt står for den praktiske udførelse af tætningsløsninger. Vi arbejder med alt fra tætning af betonkonstruktioner, opstigende grundfugt på betondæk, tætning af tanke og tage, lækagetætning samt specielle tætningsløsninger specifikt tilpasset til dit behov - og det gør vi på både nybyggeri og renoveringsprojekter.TC Waterstop har mange års erfaring med stort set alle former for konstruktionstætning - både teoretisk og praktisk. Det betyder, at det vi anbefaler, er noget vi selv har prøvet. Vi vil i langt de fleste tilfælde kan se fejlene længe før de opstår. Derfor har vi valgt EcoProof.
Total Construction Waterstop er et anpartsselskab der har mange års erfaring i vandsikringsbranchen. Et af
fokuspunkterne hos TC Waterstop er fokus på at være miljøbevidste. Det betyder, at de produkter vi benytter og sælger netop har et miljørigtigt fokus - og et hensyn til vores kunders ønske om en grøn og bæredygtig profil.